Account
Logo
Zoeken
7.4 °C

Man uit Rottevalle maakt te veel lawaai

zo 27 januari 2013, 10.55 uur

ROTTEVALLE - De politie heeft zaterdagavond een man uit Rottevalle aangehouden die voor de zoveelste keer geluidsoverlast veroorzaakte en probeerde te verhinderen dat agenten zijn geluidsinstallatie in beslag namen

De politie kwam in actie na klachten over de geluidsoverlast die deze 26-jarige bewoner van de Nije Buorren in Rottevalle veroorzaakte. De man kreeg de afgelopen maanden al drie keer een waarschuwing en één keer een proces-verbaal voor hetzelfde feit. Ook is hem de laatste keer aangezegd dat bij herhaling zijn geluidsinstallatie in beslag zou worden genomen.

De man wist dus zaterdagavond wat hem te wachten stond toen de politie bij hem aan de deur kwam. Hij wenste de agenten dan ook niet binnen te laten. Daarop ontstond er in de hal van de flat een worsteling met de agenten waarbij de man uiteindelijk het onderspit moest delven. In de strijd beledigde en bedreigde hij de agenten. Die deden later aangifte tegen de man.

De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zijn geluidsinstallatie is in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen

kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369