Account
Logo
Zoeken
14.6 °C
Foto: Evert de Vries

De Westereen: Aart Staartjes leest voor

vr 1 februari 2013, 12.57 uur

DE WESTEREEN - Kindervriend Aart Staartjes kwam donderdag naar CBS De Boustien in De Westereen om voor te lezen tijdens de tweede voorleesdag van de Nationale Voorleesdagen. Woensdag kwam Wout Zijlstra al langs en donderdag was het de beurt voor Aart Staartjes om voor te lezen voor de kinderen van groep 1 tot en met 4. Bij het grote publiek is Aart Staartjes bekend van Sesamstraat en tevens is hij al 20 jaar presentator bij de landelijke intocht van Sinterklaas.

Er werd eerst voorgelezen voor de kinderen van groep 1 en 2. De kinderen mochten zelf 2 boekjes uitzoeken die op de tafel stonden en Aart las ze voor. Als eerste werd gelezen 'Kikker is een held' en als tweede 'Wild van Water'. Voor de kinderen van groep 3 en 4 las Aart voor uit het boek 'Hannes', dat door hem zelf is geschreven.

Er was steeds ruim tijd voor het stellen van vragen zoals: 'Waar is uw mooie bruine pak?' en 'Zijn die bomen echt in Sesamstraat?' en 'Hoe oud bent u? (1-3-1938)?' Als dank kreeg Aart Staartjes bij vertrek van juf Loes Raap een mooi boeket bloemen en een mand met lekkere Friese streek-producten aangeboden.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Meer dan 40 bekeuringen bij verkeerscontrole

Meer dan 40 bekeuringen bij verkeerscontrole

regionaal nieuws

Woede op gemeente om uitstel MFC Burdaard besluit

Woede op gemeente om uitstel MFC Burdaard besluit
regionaal nieuws

Caravan belandt in sloot langs Trekweg

Caravan belandt in sloot langs Trekweg