Account
Logo
Zoeken
14.8 °C

Man zonder rijbewijs geeft valse naam op

za 23 maart 2013, 11.53 uur

DRACHTEN - De politie heeft vrijdagavond een 25-jarige automobilist uit Marum aangehouden voor het bezit van drugs, het opgeven van een valse naam en het rijden zonder rijbewijs. Surveillerende agenten zagen een auto rijden over de Dwarswyk in Drachten en wilden de bestuurder en zijn inzittende controleren. De auto verdween echter uit het zicht. Niet veel later zagen agenten de auto staan op een parkeerterrein van een muziekschool aan het Hoogzand.

De inzittende toonde een identiteitsbewijs maar de bestuurder kon zich niet legitimeren. Reden om hem te fouilleren omdat agenten twijfels hadden bij de naam die hij opgaf. In de auto zagen agenten bolletjes met wit poeder liggen, vermoedelijk drugs. De man werd dan ook aangehouden. Tijdens de rit naar het politiebureau erkende de man dat hij een valse naam op had gegeven. Dit omdat hij geen rijbewijs had en dus niet de auto mocht besturen.

De drugs werden in beslag genomen. Daarnaast werd proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs, het opgeven van een valse naam en het bezit van drugs.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws


regionaal nieuws

ELP Smallingerland: 'Drugshandel op Marrekrite-steigers'

ELP Smallingerland: 'Drugshandel op Marrekrite-steigers'
Poll: Zijn de schrikhekken effectief voor een veilige rotonde voor fietsers?

Ja  
25.8%
Nee  
74.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!