Account
Logo
Zoeken
15.1 °C

Twee aanhoudingen in drugsonderzoek

di 2 april 2013, 14.41 uur

SURHUISTERVEEN - Opnieuw zijn twee verdachten opgepakt in het drugsonderzoek in Noord-Oost Friesland. Ditmaal werden op de parkeerplaats bij sportpark 't Ketting in Surhuisterveen een zeventienjarige inwoner van Tynaarlo en een 23-jarige inwoner van Harkema aangehouden.

De inwoner van Tynaarlo zat in een auto en werd, samen met de bestuurder, gecontroleerd door de politie. Zij zaten samen op "klanten" te wachten. De bijrijder bleek bij fouillering een weegschaal bij zich te hebben en een kleine hoeveelheid softdrugs. Ook kon de jongen zich niet identificeren. De bestuurder had geen verboden middelen in zijn bezit.

De man uit Harkema werd later op de avond op dezelfde parkeerplaats aangehouden. Hij had een hoeveelheid softdrugs en Viagrapillen bij zich. Alle verdachten werden overgebracht naar het politiebureau. Daar werden de drugs en medicijnen in beslag genomen. Tegen de verdachten werd proces-verbaal opgemaakt. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Geen vervroegde evaluatie inspraak Smallingerland

Geen vervroegde evaluatie inspraak Smallingerlandregionaal nieuws

ELP Smallingerland: 'Drugshandel op Marrekrite-steigers'

ELP Smallingerland: 'Drugshandel op Marrekrite-steigers'Poll: Zijn de schrikhekken effectief voor een veilige rotonde voor fietsers?

Ja  
25.6%
Nee  
74.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!