Account
Logo
Zoeken
12 °C
Vijftiende editie Oerrock uitverkocht
Foto: Fokelien Broekstra

Vijftiende editie Oerrock uitverkocht

ma 14 april 2014, 13.13 uur

URETERP - De vijftiende editie van Oerrock is, reeds anderhalve maand van tevoren, helemaal uitverkocht. Voor zowel de donderdag als zaterdag zijn alle 4500 kaarten voor het Ureterper festival de deur uit. Het besluit om zowel het programma als het festivalterrein drastisch uit te breiden, blijkt een voltreffer te zijn geweest.

Nadat het programma voor de vijftiende editie van Oerrock bekend was gemaakt, ontstond er meteen een run op de kaarten. De enorme belangstelling is vooral te danken aan het zeer uitgebreide en gevarieerde programma en de goede naam die Oerrock in de afgelopen jaren heeft opgebouwd.
“Uitbreiding van het programma was een gokje,’’ vertelt bestuurslid Frank de Vegt. “De gok pakte echter goed uit, want de beschikbare kaarten vlogen als warme broodjes over de toonbank. Voor de organisatie is de massale toestroom best spannend. Qua organisatie, denk bijvoorbeeld alleen al aan de beveiliging en vrijwilligers, vraagt het een grote inspanning. Gelukkig hebben we vorig jaar al ervaring kunnen opdoen want ook toen waren we uitverkocht.
Het is niet vreemd, als er naar de line-up van het festival wordt gekeken. Het festivalbestuur heeft al eerder aangetoond uitstekende muzikale keuzes te kunnen maken en ook de editie van 2014 mag er zijn.”De uitreiking van de 3FM Awards onderstreept de goede smaak van Oerrock."

Douwe Bob won bij de 3FM Awards de prijs van beste zanger, Miss Montreal die van beste zangeres en Racoon sleepte maar liefst twee prijzen in de wacht, die van beste band en beste artiest pop. Bovendien werden Go Back To The Zoo, Town Of Saints en Taymir genomineerd.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat vindt u van het besluit om OPA te stoppen met papierinzameling?

Een goed besluit, veiligheid gaat voor  
17.9%
Jammer, het had anders opgelost kunnen worden  
26.9%
Onterecht, OPA moet kunnen doorgaan  
55.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!
regionaal nieuws

Peperdure gevolgen na weigeren bloedtest na coffeeshopbezoek

Peperdure gevolgen na weigeren bloedtest na coffeeshopbezoek


regionaal nieuws

Dollemansrit met 153 km/u waar 60 is toegestaan

Dollemansrit met 153 km/u waar 60 is toegestaan


regionaal nieuws

Man uit Ternaard (63) kijkt te diep in glaasje

Man uit Ternaard (63) kijkt te diep in glaasje