Account
Logo
Zoeken
© WâldNet |  Met een stok of knuppel werd de autoruit van dit voertuig kapotgeslagen

Gewonde en twee mannen opgepakt bij matpartij

zo 18 december 2016, 13.00 regionaal

BOELENSLAAN - Bij een vechtpartij aan de Boelenswei in Boelenslaan zijn zaterdagnacht twee mannen door de politie opgepakt. Verder raakte er ook nog een man gewond. Hij moest rond 0.50 uur per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. Bij de vechtpartij waren er - volgens de politie - een 26-jarige man uit Surhuisterveen, een 29-jarige man uit Opeinde en 36-jarige man uit Siegerswoude betrokken.

Er was deze zaterdagavond een feestje gaande in een woning aan de Boelenswei. Op een gegeven moment kwamen er mensen bij de woning en ontstond er een ruzie waarbij mensen werden mishandeld en bedreigd. Bij aankomst van de politie werd vervolgens iemand aangetroffen in de voortuin. In de woning spraken de agenten met een man die schouderletsel opgelopen. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis.

Voor de politie is nog onduidelijk wat de aanleiding van de vechtpartij is geweest. In elk geval is er een stok in beslaggenomen waarmee mogelijk een autoruit kapot is geslagen. Dat moet nog onderzocht worden. Verder was tijdens het vechten ook gespoten met verfbusjes met rode verf. Eén verdachte zat onder de verf, zo laat de politie weten.

De politie moet de betrokken personen nog uitgebreid spreken en heeft de zaak in onderzoek.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
0638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws