Account
Logo
Zoeken
Zoeken
16.7 °C

Mushin Dojo uit Dokkum succesvol bij Ommelander Cup in Delfzijl

zo 26 maart 2023 15.12 uur

DOKKUM - Karateschool Mushin Dojo uit Dokkum heeft zaterdag deelgenomen aan de tiende editie van de"Ommelander Cup" in Delfzijl, een toernooi vooral bedoeld om beginnende jeugdige karateka’s ervaring op te laten doen.

Mushin Dojo was met vier deelnemers afgereisd naar Delfzijl voor het onderdeel kumite (vechten).

In elke poule moesten de deelnemers veel wedstrijden vechten, waar het er flink hard aan toe ging. Ook moest er tegen zwaardere en meer ervaren tegenstanders worden gestreden. Dit bleek voor onze strijders echter geen probleem.

Uiteindelijk wisten Elise van der Galiën (9), Jildou van Hijum (11) die voor de eerste keer aan een toernooi deelnam, en Bowe Talma (11), elk een mooie tweede prijs in hun categorie binnen te slepen.

Voor Jan Wieger Visser (13) was geen geschikte klasse beschikbaar, waardoor hij twee keer tegen een oudere en 10 kg zwaardere tegenstander moest vechten. Ondanks dat hij zijn tegenstanders goed partij gaf wist hij zijn partijen niet winnend af te sluiten, waardoor hij derde werd. Door zijn inzet kreeg hij van de organisatie wel de spiritprijs voor de vechter met de meeste vechtlust uitgereikt.

Met vijf prijzen voor vier deelnemers dus weer een uitstekende score voor Mushin Dojo Dokkum.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....