Account
Logo
Zoeken
Foto: Jelke Jongsma

Adria Alpina 743 UK caravan gestolen bij Van Dellen

za 27 juli 2024, 16.15 regionaal

DOKKUM - In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben dieven toegeslagen bij Van Dellen Caravans in Dokkum. Een Adria Alpina 743 UK caravan met een Duits kenteken (M FK 222) is gestolen.

Een onbekend duo forceerde een hek, koppelde de caravan aan een voertuig en sloeg op de vlucht. Eigenaar Pieter van Dellen vertelt: "Het hek is op twee plekken kapot geknipt." De waarde van de gestolen caravan wordt geschat op 20.000 euro.

Teleurgesteld

Van Dellen is erg teleurgesteld door de inbraak. Hij zegt: "Zelfs met een hek rondom het pand gebeurt het nog steeds. Ze knippen gewoon de boel kapot. Ze weten precies hoe ze te werk moeten gaan".

Camerabeelden

De inbraak vond plaats tussen 02.00 uur en 02.30 uur. Nog niet vrijgegeven camerabeelden van verschillende bedrijven aan de Beurtvaart laten zien hoe de dieven te werk gingen. Deze beelden zullen maandag worden overhandigd aan de politie.

Vingerafdrukken

De Forensische Opsporing heeft het terrein onderzocht en mogelijk zijn er vingerafdrukken gevonden. Getuigen die meer informatie hebben over de diefstal kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws